Spring naar hoofd-inhoud

Vanaf 01-06-2020 stoppen wij met de pensionstalling. De manegelessen blijven wel gewoon doorgaan.

Ook kunt u vanaf 01-06-2020 nog steeds bij ons terecht voor beleren en corrigeren van uw paard of pony en wedstrijd trainingen onderleiding van lichte tour amazone.

Gezellige pensionstalling in mooie en super goede trainingsaccomodatie.

Onze mooie, ruim opgezette accommodatie heeft ruimte voor een beperkt aantal pension paarden. Onze pensiongasten kunnen gebruik maken van alles wat ons goed beveiligd terrein te bieden heeft. In de zomer staan de paarden de hele dag in de wei, 's winters staan ze in het paddock of de winterwei. Uw zadel en andere spullen kunt u kwijt in de ruime zadelkasten, welke zich bevinden in de goed beveiligde zadelkamer. Ook uw trailer kunt u bij ons neerzetten onder permanent cameratoezicht. Het gehele terrein is voorzien van in- c.q. uitbraak beveiliging.

De professionaliteit van onze beveiliging is ook landelijk niet onopgemerkt gebleven, getuige het feit van verschillende artikelen hierover in de ruitersportvakbladen. (oa Hoefslag en paardenkrant).

De veiligheid van u en uw paard vind u ook terug in de bedrijfsvoering. Wij zijn gecertificeerd door de stichting veilig paardrijden en werken ook volgens hun regels. Onze gediplomeerde medewerkers hebben allen stuk voor stuk hun sporen verdiend op hun vakgebied en zullen altijd het beste met uw paard voor hebben en waken over zijn/haar welzijn. Er is 24 uur per dag toezicht. De expertise van onze medewerkers staat tot uw beschikking.

Pensionstalling:

  • Ruime stallen zowel binnen als buiten,
  • Fullservice, met mesten maandag tot en met vrijdag
  • Weidegang
  • Buitenzetservice maandag tot en met vrijdag
  • Lessen op recreatie niveau, maar ook op wedstrijd niveau tot en met Z en wedstrijdbegeleiding mogelijk
  • Het laten trainen van uw paard is ook mogelijk
  • Regelmatig clinics, cursussen of lezingen voor onze pensiongasten
  • Ook paarden met tijdelijke speciale verzorging zijn welkom

 

Accomodatie

Ruime Binnenbaan

Bij ons kunt u (buiten de lessen) gebruik maken van onze binnenbaan. Is het heel slecht weer en kunt u niet buiten de lestijden om rijden, dan is er vaak in overleg mogelijk om bij een les in te rijden. Dit kan door de ruime afmeting van deze rijbaan (25 x 50 meter)
De binnenbaan heeft een Geopad bodem. 

Ruime Buitenbanen

Wij beschikken over 2 buitenbanen (20 x 40 & 20 x 60 meter)
Deze hebben ook een Geopad bodem, goede drainage en kunt u gebruiken.

Bel voor meer informatie met Monique Gommans- de Warle: 06-50481653 (tussen 12:00 en 13:00 uur)
of mail ons via het contact formulier van deze site

Beleren, corrigeren of revalidatie training

Ook kunt u bij ons het hele jaar terecht voor het beleren of corrigeren van uw paard of pony. Tevens bieden wij revalidatie verzorging en trainingen voor paarden die herstellende zijn na operatie of blessure.