Spring naar hoofd-inhoud

Ruitersportcentrum
Ermelo

Buitenbrinkweg 44A

3853 LX Ermelo

T 0341 493938

M 06 50481653 (tussen 12:00 - 13:00)

 

 

Ruitersportcentrum Ermelo

Ruitersportcentrum Ermelo beschikt vanaf juli 2007 over een 4 sterren locatie op een nieuw adres. Op deze nieuwe plek is een modern manegebedrijf gerealiseerd met de gastvrijheid, sfeer en kwaliteit van de oude locatie. Wij beschikken over een riante binnenrijbaan, twee buitenrijbanen, 50 ruime boxen, een wasplaats, paddock en weide. En ook niet te vergeten beschikken wij over een gezellige foyer. Vanuit de foyer heeft u uitzicht op de rijbanen om de verrichtingen van de ruiters en de paarden te volgen. In onze foyer heeft u beschikking over gratis wifi.

Bij Ruitersportcentrum Ermelo streven wij al ruim 25 jaar naar een plezierige omgeving om paard te rijden. Dat merkt u aan de aandacht die wij schenken aan het welzijn (volgens de richtlijnen van de sectorraad paarden) en de veiligheid (certificaat stichting veilig paardrijden) van paard en ruiter, aan ons unieke lesprogramma voor elk wat wils en aan onze gastvrije locatie in de mooie omgeving van Ermelo.Wij zijn aangesloten bij de FNRS en KNHS, waardoor u verzekerd bent van kwaliteit.

Bij Ruitersportcentrum Ermelo kunt u op een eerlijke manier, heerlijk ontspannen of juist heel actief van paardensport genieten. Het maakt niet uit of u een ervaren ruiter of amazone bent, pas begint met paardrijden, jong en oud, wij bieden u de les en trainingsmogelijkheden die bij ú passen, waarbij we gebruik maken van de lesprogramma's van de Federatie van Nederlandse RijScholen (FNRS). Wij zijn een fit en veilig manege, wat betekent dat wij valtraining en ruiterfitness in ons programma verwerken. De fitness wordt gegeven in samen werking met een ervaren sportinstructeur. De valtrainingen worden door instructeurs gegeven die het fit en veilig programma van Veiligheid.nl in samenwerking met het Adelinde TrainingsCentrum hebben gevolgd.

Uitdagende en leerzame lesprogramma's voor iedereen!

Het FNRS lesprogramma van Ruitersportcentrum Ermelo sluit aan bij de behoeften van uw niveau en interesse. U hebt de keuze uit een uitgebreid programma, van een kennismakingspakket tot een sportieve module voor de gevorderde ruiter. Naast manege(groeps)lessen en allround privélessen, kunt u in de specialisatielessen apart kennis maken met dressuur en/of springen. Alle lessen worden verzorgd door gediplomeerde instructeurs die regelmatig bijgeschoold worden. In de zomerperiode is er voor vakantiegasten een variëteit aan mogelijkheden om te komen paardrijden, cursussen te volgen en kampen bij te wonen.

Young Leaders Program

Wij bieden ook het Young Leaders Program aan van de KNHS!

Tijdens dit programma ga je aan de gang met het ontwikkelen van competenties zoals communiceren en samenwerken en nog veel meer. We volgend de leerdoelen zoals gesteld door de overheid. Maar dan tijdens het uitoefenen van je hobby: omgaan met paarden!

Nieuwsgierig geworden? Klik dan hier voor meer informatie

Laatste nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws ?

Lees hier verder!


Paard- of ponyrijden?

Bel naar 0341 - 493938 of stuur een mail naar info@ruitersportcentrumermelo.nl en informeer naar de mogelijkheden.


Is Ruitersportcentrum Ermelo iets voor jou?

3 proeflessen voor Eur 40,- Meer info? Lees hier verder.

Of informeer naar de voorwaarden:  0341 - 493938.